Zapraszamy do Restauracji 3V6 na nowe specjalne danie nieprzygotowane przez naszego Szefa Kuchni Tomasza Weltera.

ZUPA

    KREM DYNIOWY Z BRZOSKWINIOWĄ CHMURKĄ 28 zł
    ROSÓŁ Z PERLICZKI Z KOŁDUNAMI 28 zł

DANIE GŁÓWNE

    CONFITOWANE GĘSIE UDKO, MODRA KAPUSTA Z PORZECZKĄ, PUREE DYNIOWE 89 zł
    PIEROGI Z GĘSINĄ NA RAGOUT GRZYBOWYM 39 zł
    STEK Z PIECZONEJ DYNI NA SOSIE Z ROKITNIKA W TOWARZYSTWIE RYŻU, PESTO I PALONEGO   KALAFIORA 37 zł

DESER

    JOGURTOWO – DYNIOWA PANNA COTTA  25 zł
    TARTA DYNIOWA Z MIODEM GRYCZANYM 27 zł

Zapraszamy codziennie od godz. 12:00 do 22:00.
Dla gości restauracji zapewniamy darmowy parking.

Rezerwuj miejsce! tel. 505 045 140