Zapraszamy do Restauracji 3V6 na nowe specjalne danie nieprzygotowane przez naszego Szefa Kuchni Tomasza Weltera.
ZUPA
KREM DYNIOWY Z BRZOSKWINIOWĄ CHMURKĄ 28 zł
ROSÓŁ Z PERLICZKI Z KOŁDUNAMI 28 zł
DANIE GŁÓWNE
CONFITOWANE GĘSIE UDKO, MODRA KAPUSTA Z PORZECZKĄ, PUREE DYNIOWE 89 zł
PIEROGI Z GĘSINĄ NA RAGOUT GRZYBOWYM 39 zł
STEK Z PIECZONEJ DYNI NA SOSIE Z ROKITNIKA W TOWARZYSTWIE RYŻU, PESTO I PALONEGO KALAFIORA 37 zł
DESER
JOGURTOWO – DYNIOWA PANNA COTTA 25 zł
TARTA DYNIOWA Z MIODEM GRYCZANYM 27 zł
Zapraszamy codziennie od godz. 12:00 do 22:00.
Dla gości restauracji zapewniamy darmowy parking.
Rezerwuj miejsce! tel. 505 045 140